Άννα Κορακάκη. Η υποκρισία, ο πάτος, οι πικρές αλήθειες τα τσογλάνια και η δικαίωση

Έχω φιλοξενήσει πολλές φορές γράμματα αλλά και ενδιαφέροντες απόψεις αναγνωστών μου. Είναι αυτοί που μας διαβάζουν μας ακολουθούν μας κρίνουν. Δεν είναι οι ηλίθιοι που απλά βρήκαν την ευκαιρία να εκφραστούν, χωρίς βεβαίως να έχουν άποψη, ούτε εκείνοι που απλά βρίζουν. Είναι παιδιά με θέση, με άποψη, παιδιά παραγωγικά σ ένα περιβάλλον μη παραγωγικό. Άνθρωποι που επέλεξαν να ζήσουν στην χώρα μς και να μην ψάξουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Μια απο τις αναγνώστριές μου πόσταρε στον τοίχο της τα λόγια που ακολουθούν. Κι επειδή συμφωνώ απόλυτα μαζί της σε πολλά, διαβάστε την αλήθεια πίσω απο την επιτυχία της Κορακάκη. Απο εναν άνθρωπο που εκφράζεται χωρίς συμφέρον. Χωρίς «πίσω κείμενο». Τι γράφει η Δέσποινα Ιωάννιδου;

«Όλοι βλέπουμε εδώ και μερες το τι γίνεται σε σαιτ κ γενικά στα σοσιαλ.Το χρυσό αυτό κορίτσι έκανε προπονηση σε ένα….το λες κ κοτετσι που ούτε οι κότες θα καθοντουσαν στα μείον του χειμωνα κ στον καύσωνα του καλοκαιριού. Μαζί με την οικογένεια της έκανε αγώνα υπό αυτές τις συνθηκες για να φτάσει στο όνειρο…όλοι είναι περηφανοι.Ολοι μας είμαστε περήφανοι.

Yπαρχει όμως μια διαφορά. Εμεις είμαστε γιατί είδαμε ένα 20χρονο Ελληνοπουλο να αποδεικνυει στην κυρά Ευρώπη ότι πάρα τον πατο η Ελλάδα έχει διαμάντια που δεν είναι τεμπελχανια κ έχουν ψυχή. Αυτη η οικογένεια μόνη της πληρώνε τα πάντα εισητηρια κλπ όταν είδαμε να κλαίει κ στην συνέντευξη να λεει έκλαιγα γιατί σκεφτόμουν όσα περασα με τον πατέρα μου για να φτάσω εδώ νιωσαμε περήφανοι που αυτό το κοριτσι εκείνη την στιγμή δικαιωθηκε!!!!!!!

Υπάρχουν όμως κ αυτοί που ένιωσαν περηφανοι επειδή ακούστηκε η λέξη Δραμα.

Θαρρεις και η Δραμα ανήκει στην Τουρκία. Ποιος δεν ανατριχιασε βλέποντας την σημαιαρα μας πρώτη κ δίπλα την γερμανική?Εσείς μνημόνια η Ελλάδα μετάλλια. Αραγε τα δικά τους παιδιά θα είχαν την ψυχή που έχει αυτό το χρυσό κορίτσι;

Μάλλον όχι γιατί έχουνε μάθει να ζούνέ με όλα τους τα καλά κ το κράτος τους να στηρίζει.Καποιοι/ες λοιπόν είπανε ότι είμαστε μικροπρεπεις. Οτι μάλλον ζηλεύουμε επειδή δεν είμαστε Δράμινοι κ πως εκεινοι είναι περηφανοι που είναι. Θάρρεις κ τους είπε κανείς να μην είναι. Που ήταν όμως όλοι αυτοί οι περήφανοι στα μείον; Μήπως στην ζέστη τους δίπλα; Στον καύσωνα;δ Δίπλα στα κλιματιστικά;

Τα τοπικά κανάλια; Δειξατε ποτέ που έκανε προπονηση; Δείξανε σε άλλους αγώνες που πήγαινε αυτό το κοριτσι; Είδε κανείς σας τίποτα βρε  παιδιά; Αν δεν είχε κερδισει θα ήταν όλοι αυτοί περηφανοι; Θα έβαζαν οι Δράμινοι στον τοίχο τους μπραβο στο κορίτσι μας για την προσπάθεια κ αν δεν κερδισε εμείς είμαστε περήφανοι; Δεν νομίζω. Όταν είναι να στηθεί κ να ξεστηθει η Ονειρουπολη όμως όλα τα δειχνετε…το πρόγραμμα της το διαφημίζετε. Οταν φέρνει ο Δήμος τραγουδιστές επώνυμους δεν τους δίνει 100 ευρω αλλά χιλιαρικα. δΔν του περισσευανε λοιπόν να στήσει ένα σκοπευτηριο της προκοπής; Όταν είναι να έχουνε κερδη βρισκουνε τρόπους….για τα μετάλλια όμως του κοριτσιού δεν έχουνε.

Έχουνε μόνο περηφάνια για τα μάτια του κόσμου. Αν λοιπόν νοιαζοντουσαν όπως στην Ονειρουπολη για τους ανθρώπους που βγάζουν μεροκαματο στα σπιτακια αλλά όχι τζάμπα πληρώνουν οι άνθρωποι κ εκεί για να στήσουνε όσα πουλάνε…θα νοιαζοντουσαν κ για το σκοπευτηριο κ ας μην είχανε από τους πιο ανώτερους βοήθεια. Γιατί κύριε Δημαρχε δεν σου δίνει ο Tσιπρας φραγκα για να φέρεις τους τραγουδιστες. Οποτε δικαιολογίες μην ταίζετε τον κόσμο. Μόνο στους φανατικούς οπαδούς να τα λέτε αυτά. Δεν σας κρίνω ως άνθρωπο γιατί δεν σας ξερω κ από χθες. Λενε πως είστε καλός. Αλλά στην πράξη δεν δειξατε κάτι. Εμείς φυσικά ότι κ να λέμε στου κουφόυ την πόρτα…θα έρθει το κοριτσι θα τρεξετε όλοι να φωτογραφηθειτε να κάνετε εφέ στους τοίχους σας ότι είστε φίλοι της….θα  γίνει κλασικα ντορος κ μετά οκ..ο μήνας έχει 9.

Οσοι λοιπόν πιστεύετε ότι εμείς που δεν είμαστε από Δραμα από ζήλεια τα λέμε αυτά στο μυαλό είστε προβληματικοι. Οπως διαβασα κ πριν λίγη  ώρα σε ένα τοίχο μιας Δραμινης καλά που πήρε το χρυσό κ ακουστηκε η Δραμα που είναι αγνωστη…πολλές πόλεις στην Ελλάδα είναι ξεχασμενες δεν πάυουν όμως να είναι Ελλάδα!!!!!!

Η σημαία είναι Ελλάδα δεν είναι Δραμα. Η Δραμα είναι Ελλάδα. Όλες οι πόλεις κ χωριά είναι Ελλάδα. Δυστυχως οι σαπιοι άνθρωποι κακό χαρακτηριζουν πόλεις κ χωριά. Γι” αυτο χαλαρωστε εσείς που χαλιεστε όταν λέμε όσα λέμε κ πάνω από όλα σκεφτείτε ότι η χώρα μας έχει ανάγκη ενοτητας κ όχι κόντρας. Φυσικα άτομα που στο μυαλό είναι κολημενα….θεωρούν ότι η πόλη τους υπάρχει μόνο.οκκκκκκ……πριν λίγο καιρό σε μια ομαδα αρπαχτηκα με κάποιες κ για σπάσιμο έλεγα πολλαααα κ διαφορα.κ επειδή εγώ δεν μασαω ποτέ θα το πω κ εδώ κ ας με συγχωρησουν κάποιοι φίλοι κ φιλες δράμινοι. Αν θεωρειτε πως μόνο η πόλη σας υπάρχει αραξτε κ κάντε μπάνιο στις παπιες η στο κεφαλάρι με τις πεστροφες.

Μην πάτε Καβαλα στην θάλασσα μην πατε Θασο, Χαλκιδικη κλπ κοψτε σχέσεις με κάθε πόλη κ μείνετε μόνοι σας. Μπορειτε; Ε μας πρηξατε δλδ. Οποιος τολμησει να πει κάτι που δεν σας αρέσει νομιζετε ότι σας ζηλευει. Αυτη η καραμελα όμως έχει γίνει αγευστη. Ολη η Ελλάδα χαίρεται κ έχει άποψη κ την γραφει στα σαιτ.Και άλλοι λένε ότι κανεις δεν βοηθησε το κορίτσι..σας ζηλευει κ η Θεσσαλονικη η Κατερίνη ο Βόλος η Αθήνα κλπ;

Τι δεν έχουν αυτές οι πόλεις που έχει μόνο η δραμα; Τα σκατα παντού υπάρχουν όπως κ οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ευτυχώς ακόμη υπάρχουν. Ριξτε μια ματιά σε  σαιτ κ δείτε άλλους που γράφουν ότι η οικογένεια της δεν έχει αξιοπρέπεια κ βγαίνει κ παραπονιεται κ βλέπει η Ευρώπη την φτώχεια κ την καταντια της Ελλαδας…κ πολλά άλλα. Αντί λοιπόν κύριοι κ κυριες Δράμινοι να κοντραρεστε με άτομα από γυρω πόλεις πάτε σε αυτούς να πείτε πόσο περήφανοι είστε για την Κορακακη.

Και πάρτε χαμπάρι κάτι ότι ποτέ αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά όταν οι πολίτες της φαγωνονται σαν λύσσασμενα σκυλιά για τις πόλεις τους κ τα χωριά τους πρώτα έπρεπε να ντρέπομαστε που τόσο η Κορακακη όσο και άλλα παιδιά είχαν την ατυχία να κάνουν όνειρα σε μια χώρα πανέμορφη μεν αλλά με ένα κράτος ανικανο να είναι δίπλα τους κ μετά να είμαστε περήφανοι.

Σε ανταμειψε ο Θεος ομως Αννα ο μονος που μπορει πανω απο ολους κ απο ολα να δινει οσα τα ανθρωπακια δεν μπορουν κ δεν θέλουν. Να μην παραπονιομαστε λοιπόν για τίποτα πίσω από πληκτρολογια όλοι μαγκες κ μπλα μπλα.

Καποιοι Ελλαδα θεωρουν μονο την πολη η το χωριο που μενουνε.Και αν σας έθιξα τον δήμαρχο με τις απόψεις μου κάντε μου μηνυση. Μαθατε στο γλειψιμο για το συμφέρον σας κ δεν έχετε τα κότσια να λέτε αλήθειες!!!!!!δεν θα συμφωνήσω ποτέ με ότι δεν συμφωνώ έτσι απλά για να είμαι συμπαθής. Εγω την καλημέρα την λεω ανθρώπινα δεν περιμένω να κερδίσω κάτι!!!!!!μέχρι κ ραδιοφωνικη παραγωγός μου σχολιασε σε ποστ φίλης της κ μου έκανε μάθημα ότι αυτά γίνονται σε κάθε Δήμο κλπ μη φοβάσαι μανταμ πάλι θα είναι ο σταθμός που εργάζεσάί χορηγός στην Ονειρουπολη μην ιδρώνεις να υποστηριζεις λοιπόν. Φυσικά κ σε όλη την Ελλάδα γίνονται αυτά. Αλλά τώρα η Δραμα είναι η φίρμα της Ευρωπης για τα στραβά του δικού της Δήμου λέμε. Αυτά από μένα. Κ όσοι χαλάστειτε ξυδι.μπορειτε να αποχώρησετε από το προφίλ μου. Να μην μένετε με το στανιο κ νομίζετε ότι σας ζηλεύω κ θέλω να βλέπω την ζωή σας κ που κάνετε γούστα. Ειχα την εντύπωση ότι είχα φίλους  με καλή ψυχή εδώ μέσα. Δειξατε όμως ότι έκανα λάθος….όσοι λοιπόν θέλετε η έξοδος ξέρετε που είναι

πηγη  http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%80/

Σχολιάστε